_MG_7128.JPG

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een aanstaande mama. Lichamelijke en geestelijke veranderingen geven soms vragen of ongemakken. Hoe zou het zijn als je daar zelf weer ontspanning in kan brengen of weet hoe je er mee om kan gaan?

Door je bezig te houden met het bewegen van je lichaam houd je de spieren actief, en leer je beter met de beperkingen om te gaan. De juiste manier van ademhaling zorgt voor rust tijdens de oefeningen en voor een goede ontspanning. Door positief met het lichaam bezig te zijn zal de geest ook beter in evenwicht blijven. Dit komt moeder en kind ten goede, en werkt zeer positief en rustgevend tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Voor wie is het geschikt?

Het is duidelijk dat de cursus geschikt is voor aanstaande moeders. Echter bieden wij daar bovenop ook nog een partner les. Immers is de rol van de partner minstens zo belangrijk tijdens de zwangerschap en de bevalling. Bovendien zorgt het voor een unieke verbintenis in deze speciale periode. De partner les is apart bij te boeken.

 

Hoe ziet de cursus er uit?

In deze cursus besteden wij aandacht aan: oefeningen voor aanstaande moeders, concentratie op de ademhaling en ontspanning rondom de zwangerschap en de geboorte. Een uur de tijd voor jezelf en je kind. In de lessen leert u om contact te maken met uw kindje waardoor je al een band opbouwt, die je kan gebruiken tijdens de bevalling.

 

WETEN HOE JE KAN ONTSPANNEN EN JE ADEMENHALING KAN GEBRUIKEN TIJDENS DE BEVALLING IS HET HALVE WERK VAN DE BEVALLING.

 

Lestijden

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN NIEUWE GROEPEN ZWANGERSCHAPYOGA INGEPLAND!!                                                                                                                                                                                  

                                                                                                                   

 

Heb je interesse gekregen en wil je meer informatie, klik dan hier om contact op te nemen.