_MG_7128.JPG

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het bewustzijn van nu. Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn. 

Er is de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van bewustzijn. Alles gaat veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor dat er op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden aan een thema of klacht. Zo’n thema of klacht, of in het vakjargon “programma”, bestaat uit in ieder geval vier niveaus.  Namelijk:  het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. We weten allemaal dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De unieke kracht van Touch of Matrix is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Dat is efficiënt en effectief voor een optimaal en blijvend resultaat. Dat is toch magisch!

 

Touch of Matrix staat onlosmakelijk verbonden met Regenesis en Holistic Pulsing. De combinatie van deze drie-eenheid zijn echt een gouden greep voor een complete behandelmethode. Regenesis en Touch of Matrix zijn tevens de basis voor de behandeling  van geboortetrauma’s. Het lijkt in eerste instantie niet meteen voor de hand liggend. Maar veel (vage) klachten en fysieke ongemakken, die zich soms op latere leeftijd pas voordoen kunnen worden teruggebracht naar de geboorte. Een zware, moeilijke of snelle bevalling kunnen voor zowel moeder als kind langlopende  klachten met zich mee brengen. Simone heeft een behandelmethode ontwikkeld, speciaal gericht op baby’s en jonge kinderen.

 

Hoe gaat deze behandelmethode te werk?

Simone begint met het “uitlijnen” van het kindje door middel van een zachte aanraking. Dat begint bij de atlas en de draaier, de nek, de ruggengraat, het bekken en tot slot de benen. Ook schedelnaden en platen (in de schedel) worden geactiveerd om te ontspannen. Hierdoor kunnen door een paar behandelingen de bewuste of onbewuste geboortetrauma’s op jonge leeftijd al worden behandeld. Het verschijnsel openbaart zich op latere leeftijd door klachten als concentratie problemen, motorische problemen, darmkrampen reflux ed.

De kosten

De kosten voor een intake gesprek en de eerste stap van het hersteltraject bedragen € 170,00 (incl 21% BTW).

bij de intake bepalen we samen welk hersteltraject het beste bij jou past.

  • In deze behandeling worden verschillende behandelmethoden toegepast

Heb je interesse gekregen? Bel of mail dan voor een vrijblijvend gesprek!

Maandag    19.15 – 20.15 Hatha yoga

Dinsdag      18.45 – 19.45 Zwangerschapsyoga Lisette

                   20.15 – 21.15 Hatha yoga Lisette

Woensdag  19.45 – 20.45 Hatha yoga

Individuele sessies op afspraak

Wat is er te doen bij Yogastudio De Berk?

- Yoga

- Zwangerschapsyoga

- Welzijn coachen

- Touch of Matrix

- Regenesis

- Holistic pulsing

Heb je interesse gekregen en wil je meer informatie, klik dan hier om contact op te nemen.