BRAZILIAN JIU JITSU

baby.jpg

Regenesis

Regenesis is een energetisch natuurkundige geneeswijze. Deze geneeswijze is ontwikkeld door Robert Rasmusson en is wetenschappelijk onderzocht. 

Regenesis is een therapie waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken door middel van de blue dot energie. Blue dots zijn de kleine puntjes in onze cellen, die ervoor zorgen dat wij ons als mens kunnen ontwikkelen. Deze blauwe puntjes zijn bij veel mensen minder tot niet meer actief, waardoor er klachten en blokkades kunnen ontstaan in ons systeem. Deze blokkades kunnen ook al zijn ontstaan tijdens de geboorte. Bij de geboorte kunnen de atlas en de draaier, twee belangrijke punten tussen hoofd en nek, te veel onder druk hebben gestaan. Een disbalans tussen het hoofd en lichaam is en mogelijk gevolg, waardoor deze minder efficiënt samen kunnen werken, iets wat wel belangrijk is voor de gezondheid van het lichaam.


Blokkades kunnen ook in de loop van ons leven zijn ontstaan door bijvoorbeeld een trauma, een val een ongeluk of een ziekte.

Waar kan je deze blokkades aan herkennen?

Kenmerken bij baby’s: darmkrampen, gekromde of stijve lichaamshouding, voorkeurshouding met het hoofdje, afgeplat hoofdje en soms veel (krijsend) huilen.
Op latere leeftijd kan dit zich uiten in concentratieproblemen, motorische achterstanden en een vecht- of vluchthouding met weinig ontspanning.
Op volwassen leeftijd kunnen de klachten lichamelijk en/of geestelijk opstappelen zonder duidelijk aanwijsbare redenen.


Vaak hebben “oppervlakkige” klachten dieperliggende oorzaken. Door middel van Regenesis wordt getracht deze oorzaken op te sporen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren voor herstel.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling adviseren wij om makkelijk zittende kleding en extra warme sokken te dragen. De behandeling begint altijd eerst met uitlijnen. Dit is een correctie van nek, rug, bekken en hoofd waardoor zenuwen vrij baan krijgen en impulsen en energie vrij kunnen stromen.
Deze vrije stroom is nodig om hoofd en lichaam optimaal te kunnen laten communiceren. Regenesis kan worden ingezet bij een breed scala aan ziektebeelden.
De behandeling wordt staand, zittend en liggend gegeven. Door zachte aanraking worden de blue dots in het lichaam geactiveerd, het zelfhelend vermogen gaat na de behandeling gewoon door.

Er zijn meerder behandelingen nodig om een optimaal herstel te kunnen bewerkstelligen.
Daarbij zullen wij ook vanuit meerdere behandelmethodes werken. 
Tijdens de behandeling blijft u ten alle tijden verantwoordelijk voor uw eigen
welbevinden. Verandering van medicatie valt ook onder uw eigen verantwoording en gaat altijd in overleg met de behandelend arts.


 

De kosten

De kosten voor een intake gesprek en de eerste stap van het hersteltraject bedragen € 170,00 (incl 21% BTW).

bij de intake bepalen we samen welk hersteltraject het beste bij jou past.

Heb je interesse gekregen? Bel of mail dan voor een vrijblijvend gesprek!

Maandag    13.45 -14.45   Hatha yoga

                   19.15 – 20.15 Hatha yoga

Dinsdag      18.45 – 19.45 Zwangerschapsyoga Lisette

                   20.15 – 21.15 Hatha yoga Lisette

Woensdag  19.45 – 20.45 Hatha yoga

Individuele sessies op afspraak

Wat is er te doen bij Yogastudio De Berk?

- Yoga

- Zwangerschapsyoga

- Welzijn coachen

- Touch of Matrix

- Regenesis

- Holistic pulsing

Heb je interesse gekregen en wil je meer informatie, klik dan hier om contact op te nemen.