Wat is The Reconnection?

The Reconnection, of De Reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel: het versoepelen van het levenspad van de cliënt.
Mensen ervaren het vaak als een “thuis komen bij zichzelf”: beter weten wat goed voor hen is en gemakkelijker de juiste beslissingen nemen en omgaan met de hindernissen op hun pad. Soms ervaren ze deze veranderingen kort na hun reconnectie en soms gaat daar wat meer tijd overheen.
Het heeft al vaak geleid tot mooie en bijzondere veranderingen in het leven en carrière. Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij losgeraakt van deze lijnen.
De Reconnectie brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Via deze lijnen wordt de basisenergie aangetrokken voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. De Reconnectie activeert deze nieuwe lijnen en staat de uitwisseling van licht en informatie toe met ons DNA. Het is in feite een herverbinding met het universum, met de aarde en ook met andere dimensies in onszelf, het stelt ons open voor al onze mogelijkheden. Het helpt ons om ons levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt onze eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor we met een heldere en krachtige focus ons levenspad vervolgen.

Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het wordt aangeraden (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan De Reconnectie.

Reconnectie Healing:

Reconnectie Healing is geschikt voor mensen van alle leeftijden, Wat kan Recconectie Healing u brengen: meer in Balans, lichamelijk, geestelijk of emotioneel. Onbalans kan voort komen uit klachten, pijn of ziekten hebben, niet lekker in hun vel zitten, of in een heftige levensfase zitten.
Waarbij kan Reconnectie Healing helpen: vermoeidheid, concentratieproblemen, ADHD, hooggevoeligheid, angsten, overgevoeligheid, onzekerheid, slaapproblemen, pijn- en spanningsklachten, besluiteloosheid, burn-out, moeite met loslaten of met omgaan met kritiek. Mensen ervaren de sessie(s) soms als een levensveranderende gebeurtenis. Men kan kiezen voor een sessie Reconnective Healing of voor The Reconnection (dit is een dubbele sessie). Het verschil wordt hierboven uit gelegt.
De ervaringen zijn per persoon en per sessie verschillend en uniek, maar mensen ervaren vaak een gevoel van innerlijke rust, een verbondenheid met zichzelf, en dit kan hen helpen om oude belemmerende patronen los te laten.

  • Reconnective Healing® is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.