20150207-Lisette van VugtWie is Lisette van Vugt?

Ik ben Lisette van Vugt – van den Bos, getrouwd en moeder van twee mooie kinderen.

Na 16 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en later als praktijkopleider heb ik nu een nieuwe start gemaakt als zwangerschapsyogadocenten kinderyogadocent!
Zelf heb ik tijdens mijn eigen zwangerschappen de yogalessen als zeer prettig ervaren. Echt een ontspannen moment voor jezelf en je kindje in je buik en kreeg ik tips die ik goed gebruiken kon tijdens de zwangerschappen en bevallingen! Samen genieten dus!

Deze lessen hebben mij toendertijd enthousiast gemaakt om verder te gaan met het volgen van de reguliere yogalessen en de opleiding tot zwangerschapsyogadocent en kinderyogadocent bij Fiore Osmose in de Haag. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Yoga studio De Berk en heb ik de unieke zwangerschap/ademhaling technieken mee gekregen van Simone van Berkel-Stam.
En nu mag ik deze mooie ervaringen aan jullie doorgeven. Ik heb er zin!
Graag tot ziens bij Yogastudio de Berk.